Lasersko oblikovanje telesa

 

Lasersko oblikovanje telesa je neinvanziven postopek, pri katerem se na določenih delih zmanjša podkožno maščobno tkivo in se zategne koža, s tem pa se telo oblikuje. Ni potrebna anestezija, ker je poseg popolnoma neboleč in traja okrog pol ure, odvisno od velikosti regije, ki se oblikuje.
 

Regije, ki bodo obravnavane z laserjem, je treba določiti en mesec pred posegom, po posegu pa se ne smejo izpostavljati soncu.
 

V Polikliniki Maletić uporabljamo dve valovni dolžini laserja: z Nd:Yag laserjem delujemo na globlje plasti kože in maščobnega tkiva in s tem spodbujamo mikrocirkulacijo in lipolitični učinek razgrajevanja maščobnega tkiva; potem obravnavamo isto regijo z Er:Yag laserjem, s katerim delujemo na zgornjo plast kože. Pri tem koraku remodeliramo kolagen, izboljšamo prožnost in čvrstost kože. Rezultat je bolj zategnjena koža.
 

Na tak način se lahko obravnavajo razni deli telesa, toda najbolj pogosto so to trebuh, nadlahtnica in stegna.
 

Rezultat laserskega oblikovanja telesa je večja prožnost kože, zategnjena koža, boljši zunanji videz kože in seveda manj podkožnega maščobnega tkiva. Za večji učinek priporočamo ponovitev posega dva do trikrat v razmakih enega meseca.
Primeri pred in po tretmaju:


       

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr