HR  ENG  DE  SL

Telefon: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
 ali E-mail: info@maletic.eu

Izberite lepoto in zdravje. Izberite nas.

V Polikliniki Dr. Maletić vas pričakuje izkušena kirurška ekipa, z individualnim pristopom k vam in izkušnjami čez dvajset let v tem delu estetske medicine ter kirurgije. Sodobna kirurška oprema in najbolj sodobna tehnologija uporabljena v praksi bo prispevala vašemu občutku varnosti. Diskretno osebje in prijeten pristop bodo naredili, da se počutite prijetno, tako v fazi priprav za poseg kot tudi pri postoperacijski negi. Podrobna navodila in naša skrb ob nasvetih za postoperacijsko nego vam bodo olajšali obdobje okrevanja. Pomagali vam bomo, da uresničite svoje želje za korekcije, za pomlajevanje, da zares naredite nekaj za sebe, za lastno zadovoljstvo in psihofizično zdravje, za osebno srečo! S korekcijo na posameznih delih telesa izgine lastno nezadovoljstvo s samim seboj, dobi se pa nova samozavest in bolj vedro razpoloženje. S posegi pomlajevanja se obrazu in telesu vrača izgubljena lepota ter mladostniški videz, kar zagotovo rezultira s svežim duhom. 
Novice
 • Kongres v New Yorku
  1.12.2018.

  Eden najbolj prestižnih svetovnih kongresov na področju lepotne kirurgije se vsako leto organizira v New Yorku.

  More
  Hollywood 2018

  Naša dr. Ana Maletić spremlja vse kar se dogaja na svetovnem trgu lepote. Zaradi tega je od 10. do 14. oktobra l. 2018 bila tudi v Hollywoodu, kjer je to leto organiziran svetovni kongres zdravnikov, ki se ukvarjajo s presejevanjem las.

  More
 • Konferenca v Moskvi

  Naši zdravniki vedno obiskujejo pomembne konference po celem svetu. Tako je naša Ana Maletić obiskala Moskvo in se udeležila predstavitve novih tehnik uporabe Restylane polnil hialuronske kisline.

  More
  Obisk zdravnikov iz Norveške

  Našo polikliniko pogosto obiskujejo zdravniki iz celega sveta – takrat je dopotovalo šest zdravnikov iz Norveške.

  More
 • Mednarodno srečanje o uporabi laserja v Portorožu

  Naši zdravniki so se udeležili mednarodnega srečanja o uporabi laserja, ki je to leto potekalo v Portorožu.

  More
  Dr. Ana Maletić in dr. Duško Maletić sta obiskala Gruzijo

  Na fotografijah vidite dr. Ano in dr. Duška Maletića pri operaciji, skupaj z zdravniki iz družine Sulamanidze – druženje in delo – uživali so pri enem in drugem.

  More
 • Dr. Ines Maletić in dr. Duško Maletić na IMCAS Asia kongresu

  Dr. Ines Maletić in dr. Duško Maletić sta obiskala enega največjih svetovnih kongresov estetske medicine IMCAS Asia, ki je potekal na Baliju.

  More
  Laserski dvig in zmanjšanje dojk

  Kot vabljeni predavatelji na laserski akademiji zdravniki iz družine Maletićevih so predstavili odlične rezultate laserskega dviga in zmanjšanja dojk.

  More
 • Transplantacija las s FUE metodo

  Kot pravi voditeljica oddaje Patricija Levak v oddaji Dobro jutro Hrvaška, dr. Ana Maletić ne samo da izgleda mladostno, ampak je res mlada in je najboljši dokaz, da so tudi mladi zdravniki lahko zelo uspešni.

  More
  Metoda liposukcije

  Dr. Duško Maletić u videu objašnjava metodu liposukcije

  More
 • Transplantacija las s FUE metodo

  FUE metoda transplantacije posamezne folikle las (Folicular Unit Exstraction) predstavlja minimalno invazivno in za zdaj zagotovo najboljšo metodo transplantacije las.

  More
  Liposukcija

  V oblikovanju telesa z liposukcijo uporabljamo Nd: YAG laser, kar prispeva k boljši postoperativni zategnjenosti kože na novi, zmanjšani obseg posameznih delov telesa.

  More

Vtisi pacientov

 • Pozdravljeni,

  v sredo sem bila pri vas na liposukciji. Resnično vsa pohvala kliniki; dr. Maletiću in sestram, resnično ste super! Sicer sem še zelo otečena, a brez bolečin, vidi se napredek in tako srečna kot sem zdaj nisem bila nikoli v življenju! Dr. Maletić, ne vem kako naj se vam zahvalim, res ste super! Hvala tudi anesteziologu, ki me je pomiril in bil tako zelo prijazen. Jaz vas bom priporočala vsakemu, ker se neznansko zadovoljna, upam da bo vse v redu ko slečem steznik.

  Topel pozdrav iz Slovenije!

  Ana S. (Slovenija)

 • Spoštovani dr. Maletić!

  Od srca vas pozdravljam in se še enkrat zahvaljujem za vse prijetno doživeto v vaši kliniki. Rezultati so več kot zadovoljujoči.

  S spoštovanjem,

  Snežana P.
 • Spoštovani gospod dr. Maletić,

  javljam vam se v imenu moje sestre Brankice J., ker njen hrvaški jezik ni prav najboljši v pisanju, prosila me je, da se vam od srca zahvalim in povem, da je Brankica z njenimi novimi prsi VEČ KOT ZADOVOLJNA!!!! Res ste vrhunsko opravili svoje delo. Še enkrat od srca hvala in želim vama in vašemu osebju veliko uspeha v nadaljnjem delu.

  Srčen pozdrav!

  Lucija T.
 • Cenjeni Gosp. Maletić,

  10.10.2011 sem bila pri vas na operaciji liposukcija in abdominoplastika. Zahvaljujem vam se na izjemno opravljenem delu in prav tako pomembni ljudski ter profesionalni skrbi v postoperativnem obdobju, ki meni izjemno veliko pomeni.

  Vsem vam velika hvala.

  Do naslednjega srečanja,

  Lidija

Vaša vprašanja

 • Kako organizirati bivanje v Daruvarju?

  Doktor odgovarja:

  Če prihajate dan ali več pred terminom za poseg, nameravate ostati še določen čas po posegu na okrevanju ali imate spremstvo, lahko vam organiziramo namestitev v Hotelu Mladimir v naši neposredni bližini po pooblaščeni ceni ali v hotelu Termal Daruvarskih toplicah.
 • Kako pripotovati do Daruvarja?

  Doktor odgovarja:

  Od Zagreba - smer proti vzhodu, izhod iz avtoceste v Kutini, smer Garešnica, Daruvar.
  V kolikor ste pripotovali z letalom, vlakom ali avtobusom do Zagreba, mi vam bomo organizirali prevoz do Daruvarja.
 • Kako dogovoriti poseg v Polikliniki Dr. Maletić?

  Doktor odgovarja:

  Lahko nas kontaktirate po telefonu, e-pošti ali pridete na brezplačno svetovanje v Zagreb ali v Daruvar.
  Termine lahko zaprosite po telefonu na številko 00385-1-7079525 (Zagreb), 00385-43-335-330 (Daruvar) ali po e-pošti na info@maletic.eu.

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr