HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

OBAVIJEST!

Odlukom Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera, 4.5. otvaramo Poliklinike u Zagrebu i Daruvaru. Poduzeli smo sve mjere za očuvanje zdravlja i zaštitu naših klijenata i djelatnika, te naše Poliklinike opremili novim uređajima koji pročišćavaju zrak i dezinficiraju naše prostore, po Svjetskim standardima za zaštitu od COVID-19.

Svi naši djelatnici i klijenti kod dolaska u Polikliniku dobivaju potrebnu zaštitnu opremu, te se analizira epidemiološka anamneza i provjerava zdravstveno stanje.

Naše su konzultacije uvijek bile i ostaju besplatne, a za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti nas, moguće je konzultacije i dalje obaviti online. Nazovite nas na +385 1 7079 525 (Zagreb) +385 43 335 330 (Daruvar) ili nam pišite na info@maletic.eu ili ana@maletic.eu. Telefonski ili Email-om ćemo Vam ponuditi termin i upute za online konzultacije. U online konverzaciju možete se uključiti preko mobilnog telefona ili računala koje ima kameru i mikrofon. Vaš team Poliklinike Maletić

Aktualno

Dojmovi pacijenata

 • Pozdravljeni,

  v sredo sem bila pri vas na liposukciji. Resnično vsa pohvala kliniki; dr. Maletiću in sestram, resnično ste super! Sicer sem še zelo otečena, a brez bolečin, vidi se napredek in tako srečna kot sem zdaj nisem bila nikoli v življenju! Dr. Maletić, ne vem kako naj se vam zahvalim, res ste super! Hvala tudi anesteziologu, ki me je pomiril in bil tako zelo prijazen. Jaz vas bom priporočala vsakemu, ker se neznansko zadovoljna, upam da bo vse v redu ko slečem steznik.

  Topel pozdrav iz Slovenije!

  Ana S. (Slovenija)

 • Poštovani dr. Maletić!

  Srdačno Vas pozdravljam i zahvaljujem se još jednom na svemu ugodnom doživljenom u Vašoj klinici. Rezultati su više nego zadovoljavajući.

  S poštovanjem,

  Snježana P.

 • Poštovani gospodine dr. Maletić,

  javljam vam se u ime moje sestre Brankice J., pošto njen hrvatski jezik nije baš najbolji u pisanju, zamolila me je da vam se od srca zahvalim i kažem da je Brankica sa njenim novim grudima PREZADOVOLJNA!!!! Stvarno ste vrhunski obavili svoj posao. Još jednom od srca hvala i želim vama i vašem kompletnom osoblju mnogo uspjeha u daljnjem radu.

  Srdačan pozdrav!

  Lucija T.
 • Cijenjeni Gosp. Maletić,

  bila sam 10.10.2011. g. kod Vas na operaciji liposukcija i abdominoplastika. Zahvaljujem Vam se na izvanredno obavljenom poslu, i jednako važnoj ljudskoj i profesionalnoj brizi u postoperativnom periodu, koja meni iznimno puno znači.

  Svima Vam veliko hvala.

  Do slijedećeg viđenja,

  Lidija

Vaša pitanja

 • Kako organizirati boravak u Daruvaru?

  Odgovor:

  Ukoliko dolazite sami ili u pratnji jedan ili više dana prije zakazanog termina zahvata i namjeravate ostati još neko vrijeme nakon zahvata na oporavku, možemo Vam organizirati smještaj u hotelu Mladimir u našoj neposrednoj blizini po povlaštenoj cijeni ili u hotelu Termal koji se nalazi u sklopu Daruvarskih toplica.

 • Kako doći do Daruvara?

  Odgovor:

  Iz Zagreba - u smjeru istoka, silazak s autoceste u Kutini, slijed: Garešnica, Daruvar. 
  Ukoliko ste u Zagreb doputovali avionom, vlakom ili autobusom, mi ćemo Vam organizirati prijevoz do Daruvara.

 • Kako dogovoriti zahvat u Poliklinici Dr. Maletića?

  Odgovor:

  Možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili doći na besplatne konzultacije koje održavamo u Zagrebu ili Daruvaru.
  Termine možete dogovoriti telefonom na broj: 00385-1-7079525 (Zagreb), 00385-43-335-330 (Daruvar) ili e-mailom na info@maletic.eu

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr