Dvigovanje dojk

Z leti pride do spuščanja dojk kot posledica delovanja gravitacije (zemljine sile teže), ponavadi pa je to tudi po porodu in dojenju - dojke postanejo prazne in sproščene.

Če pa gre za manjšo sprostitev praznih dojk, najboljše je izpolniti volumen z vgradnjo silikonskih implantatov (kot klasično povečanje) in na ta način dvigniti bradavice ter avreolo dojke. Na tak način se bo vrnil prejšnji volumen, dojke pa bodo izgledale mlajše in bolj polne!

V kolikor ni potrebe za dopolnjevanjem, lahko se naredi klasična operacija dvigovanja. Poseg se opravlja v splošni anesteziji, pred katero se opravijo vse potrebne preiskave in pregledi.

Poseg traja okoli 1 -2 ure. Brazgotina po posegu je okoli avreole in gre prosti prsnem košu, kjer se lahko nadaljuje v inframamarni brazdi, po potrebi same operacije. Okrevanje po anesteziji je 6-8 ur ob medicinski negi.

Po operaciji se nosi specialni modrček več tednov.Dvigovanje dojk - primeri pred in po tretmaju:

Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija
 

 

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr