O nas

Zakonca dr. Ines Maletić, specialistka anesteziologije, reanimatologije in intenzivnega zdravljenja, in dr. Duško Maletić, specialist kirurgije in urologije, sta ustanovila l. 1998 v Daruvaru Polikliniko dr. Maletić. Deset let pozneje se jima je pridružila tudi hči, dr. Ana Maletić, specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

Poliklinika je, v skladu z novimi predpisi na področju zdravstva, 15. 12. 2012 registrirana kot Poliklinika dr. Maletić, za kirurgijo in anesteziologijo z dnevno bolnico.
Redno obiskujemo vse pomembne dogodke, kongrese in izpopolnjevanja s področja estetske kirurgije v Evropi in svetu, katerih se udeležujemo s strokovnimi prispevki, ki temeljijo na izkušnjah, pridobljenih v lastni kliniki.

Od leta 2008 je Poliklinika Maletić izobraževalno središče za lasersko lipolizo, lasersko tretiranje pretiranega potenja pod pazduhami, lasersko operacijo ven, lasersko pomlajevanje obraza in za ostale laserske posege na področju estetske kirurgije. V sodelovanju z akademijo Fotona Laser&Health organiziramo usposabljanja za zdravnike iz celega sveta, in sicer na naši Polikliniki v Zagrebu in Daruvaru ali v drugih državah kot vabljeni predavatelji in trenerji. Demonstriramo, kako pri določenih posegih uporabiti laser v medicini in estetski kirurgiji.

Napisali smo šest knjig s področja estetske kirurgije, od katerih je zadnja prevedena tudi v angleščino.

Leta 2016 je bila odprta poliklinika tudi v Zagrebu, ki je ravno tako kot tista v Daruvarju opremljena po najnovejših svetovnih standardih. Naši pacienti nas zdaj lahko obiščejo v Daruvarju in v Zagrebu in opravijo vse preglede, konzultacije, tretmaje, operacije in kontrole.

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr