BELJENJE KOŽE V INTIMNIH PREDELIH

Estetski tretmaji genitalnega področja so vse bolj popularni, tako da se razen že običajnih posegov, kot so zmanjšanje malih sramnih ustnic, povečanje velikih sramnih ustnic, pomlajevanje nožnice pri ženskah in podaljšanje in odebelitev penisa pri moških ter trajna odstranitev dlak na genitalnem področju, vse bolj pogosto povprašuje tudi po beljenju kože na tem področju.
 

Temnejša barva kože na tem področju oziroma hiperpigmentacija kot posledica navadnih postopkov odstranjevanja dlak na genitalnem področju se opaža pri ženskah in pri moških.
 

Najboljši in najbolj sofisticiran način odstranjevanja hiperpigmentacije so laserske metode. Ker imamo veliko izkušenj z uporabo laserjev, jih uporabljamo tudi za odstranjevanje hiperpigmentacije. Naš Q Switch laser ne poškoduje kože, marveč samo nežno odstranjuje pigmente oziroma beli temnejše dele. V času izvajanja posega to področje hladimo s specialno napravo, ki piha mrzel zrak natančno na mesto delovanja laserja, tako da poseg ni boleč. Da bi res odstranili hiperpigmentacijo, moramo ponoviti tretma nekajkrat v razmaku od treh do štirih tednov.
 

Potrebno je omeniti, da je Poliklinika dr. Maletić tudi izobraževalno središče za tretmaje z laserjem in k nam prihajajo zdravniki iz celega sveta, da bi si ogledali, kako se izvajajo posamezni posegi z laserjem. Naši zdravniki so strokovnjaki na področju dela z laserjem in tako smo naši bogati ponudbi laserskih posegov dodali še ta, vedno bolj popularen poseg.

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr