HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Pelleve i laserski tightening (Radiage)

PELLEVE je najnovija metoda koja se primjenjuje za postizanje ravnije i zategnutije kože, a namijenjena je tretiranju srednjih do umjerenih bora na licu bez operacije.

PELLEVE precizno zagrijava dublje slojeve kože (uz stalnu kontrolu temperature tretiranog mjesta), koristeći naprednu radiovalnu tehnologiju bez oštećenja epidermisa ili gornjih slojeva kože. Toplina uzrokuje kontrakcije i zatezanje kolagena u koži. Nakon tretmana koža počinje proizvoditi novi kolagen. Rezultat je poboljšanje kvalitete kože, učvršćivanje i zategnutost koja se može osjetiti i vidjeti.

PELLEVE se koristi za tretiranje kože lica, vrata i dekoltea.

Tretman cijelog lica, vrata i dekoltea traje oko 60 minuta. Za vrijeme tretmana pacijent osjeća toplinu u dubljim slojevima kože. S obzirom na to da se tretman izvodi bez lokalne anestezije pacijent može liječniku opisati jačinu topline koju osjeća i na taj način pomoći u postizanju najboljeg mogućeg rezultata.

Mogući sporedni efekti mogu biti mala nelagoda za vrijeme zahvata i blago crvenilo nakon zahvata koje prolazi za nekoliko sati.

Rezultat je vidljiv odmah nakon zahvata, uz stalno poboljšanje tijekom idućih mjesec dana. Za postizanje optimalnog rezultata potrebno je napraviti tri tretmana u razmaku od mjesec dana. Nakon toga je dovoljno učiniti jedan tretman godišnje za održavanje postignutih rezultata.

Znanstvene studije iz područja medicine dokazale su da je Pelleve sigurna i efikasna metoda zatezanja kože. Budući da je PELLEVE neinvazivna metoda (bez noža), prisutni su minimalni sporedni efekti. Za razliku od ostalih metoda, nije potrebna anestezija ni hlađenje kože, niti zaštita od sunca, tako da se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

PELLEVE ima FDA odobrenje kao neinvazivan tretman za srednje i umjerene bore.

Za najbolje rezultate potrebno je izabrati liječnika koji ima odobrenje za izvođenje metode. 

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr