HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

PROFHILO

Profhilo je inovativan preparat koji dubinski hidrira kožu, vraća joj tonus i elastičnost te potiče prirodno pomlađivanje.

Djeluje kao kombinacija filera, mezoterapije i skin boostera. Ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije. Taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling.

Profhilo je proizvod s jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml). Specifična kombinacija hijaluronske kiseline vrlo visoke i niske molekularne težine omogućuje da primarno djelovanje nije volumizacija lica, već se preparat postepeno širi tijekom razdoblja od četiri tjedna i stimulira stvaranje novog vezivnog tkiva (kolagena i elastina) i povećava masne stanice, a istovremeno hidratizira kožu.

Hijaluronska kiselina niske molekularne mase posebno djeluje na površnije slojeve kože te hidratizira kožu dok hijaluronska kiselina visoke molekularne mase djeluje na potpornu strukturu kože što rezultira blagim lifting efektom i zatezanjem kože.

Rezultat je postupno smanjenje vidljivih površinskih bora uz zdravi i sjajan izgled kože tretirane regije. Profhilo se aplicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) u pet definiranih točaka na svakoj strani lica. U jednom tretmanu injicira se 2 ml preparata, a za najbolje rezultate potrebna su dva tretmana s razmakom od mjesec dana. Učinak je vidljiv za jedan do dva tjedna nakon prve aplikacije, a potpuni učinak četiri tjedna nakon druge aplikacije Profhila. Profhilo je namijenjen osobama s vidljivim

znakovima smanjene kvalitete ili znakovima starenja kože, a kod mlađih osoba za održavanje tonusa i vlažnosti kože.

Profhilo se osim u području lica može uspješno koristiti za pomlađivanje vrata, dekoltea i šaka. Pacijenti mogu očekivati povećanu čvrstoću, zategnutost, elastičnost i općenito poboljšanu kvalitetu kože. Tretman održavanja preporuča se 6 do 12 mjeseci nakon drugog tretmana.

Tretman Profhilom ne zahtijeva vrijeme oporavka, te nakon tretmana pacijent može nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Neposredno nakon tretmana se na mjestu injiciranja može pojaviti crvenilo, manji otok ili podljev. Crvenilo i otok najčešće nestaju unutar 24 sata, a podljev za nekoliko dana.

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr