HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu


Nanofat


Nanofat je biopreparat masnog tkiva koji se koristi za pomlađivanje.

Nanofat grafting je regenerativna tehnika transplantacije masnog tkiva pri kojoj se finim iglama i kanilama mala količina masnog tkiva prethodno izvađena iz odabrane regije tijela obrađuje na poseban način, te ubrizgava u područja koja zahtijevaju regeneraciju i obnovu tkiva.

Osim lica mogu se tretirati i druge regije tijela – na primjer vrat, dekolte i ruke.

Rezultat ovog tretmana je poboljšanje tonusa i kvalitete kože, smanjenje bora i pigmentacije, a može se koristiti i za korekciju ožiljaka, opeklina i za poboljšanje izgleda strija. Nanofat je iznimno siguran preparat, jer je u potpunosti kompatibilan s Vašim tijelom što isključuje moguće alergijske reakcije.

Nanofat tretman učinkovit je u pomlađivanju, jer je proizvod bogat matičnim stanicama i brojnim faktorima rasta koji potiču proizvodnju kolagena, elastina i potiču regeneraciju kože. Rezultat je dugotrajan prirodan izgled. Tretman se može raditi i u kombinaciji s drugim estetskim procedurama, na primjer s faceliftingom ili lipofilingom – u cilju poboljšanja teksture kože.

Prvi rezultat tretmana vidljiv je unutar jednog do tri mjeseca, a potpuni učinak može se očekivati za tri do šest mjeseci nakon čega može trajati godinama. Ovisno o željenom rezultatu obično je potreban jedan tretman, no može se i ponavljati.

Nanofat grafting najčešće se radi u lokalnoj anesteziji. Tretman počinje uzimanjem male količine masnog tkiva s donorske regije specijalnim kanilama. Najčešća donorska mjesta s kojih se uzimaju masne stanice su trbušna stjenka i natkoljenice - unutarnja ili vanjska strana.

Masno tkivo se zatim obrađuje do najsitnijih čestica te se vrlo finim kanilama ili iglicama milimetarskog promjera aplicira u željeno područje.

Nakon tretmana moguća je pojava manjeg otoka i modrica – hoće li uopće biti otoka i modrica i koliki će biti ovisi o regiji koja se tretirala. U svakom slučaju otok ili modrice obično nestaju unutar tjedan dana. Preporučujemo da se tretirana mjesta ne diraju 24 sata.

Moguća je i primjena s PRP tretmanom čime se dobiva kombinirano djelovanje plazme bogate trombocitima i faktorima rasta iz krvi te matičnih stanica i faktora rasta iz masnog tkiva.

Ako se zahvat radi u lokalnoj anesteziji, klijent može nakon zahvata otići kući; ako se zahvat radi u općoj anesteziji, klijent odlazi kući nakon oporavka od anestezije.

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr