HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

PROFHILO BODY


Profhilo body jedinstven je preparat na tržištu sa specijalnom namjenom tretiranja opuštene kože tijela. Učinkovitost Profhilo Body klinički je dokazan prilikom tretiranja blage do umjereno opuštene kože trbuha i nadlaktica, a može se upotrebljavati i na regiji unutarnje strane bedara i iznad koljena. Preparat sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline (96mg/3ml). Osim što hidrira kožu, PROFHILO® BODY pomaže u remodeliranju i poboljšava joj elastičnost.

Profilo body učinkovit je kao samostalan tretman, a može ga se koristiti i u kombinaciji s drugim neinvazivnim tretmanima ili estetskim zahvatima.

Preparat se nakon odgovarajuće pripreme čišćenja kože i nanošenja anestetske kreme na odabranoj regiji injicira u određene točke koje osiguravanju maksimalnu učinkovitost preparata. Za optimalan rezultat preporučuju se dva tretmana s razmakom od mjesec dana. Nakon tretmana na mjesto injiciranja postavlja se umirujuća obloga Prohilo FIGURA Body Patch koji sadrži 4 različita sastojka za smirivanje i hidriranje kože neposredno nakon zahvata. Obloga se može skinuti nakon dva do tri sata.

U sklopu tretmana pacijent dobiva i Profhilo Figura kremu za tijelo koja se koristi kod kuće između tretmana. Krema je svilenkaste teksture, a glavni sastojci su komples hijaluronske kiseline i Matrixyl 3000, koji pomažu u hidriranju kože i remodeliranju tkiva tretirane regije. Kremu se preporuča nježno umasirati u područje tretirane regije jednom do dva puta dnevno.

Tretman održavanja preporuča se 6-12 mjeseci nakon drugog tretmana.

Tretman Profhilom ne zahtijeva vrijeme oporavka, te nakon tretmana pacijent može nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Neposredno nakon tretmana se na mjestu injiciranja može pojaviti crvenilo, manji otok ili podljev. Crvenilo i otok najčešće nestaju unutar 24 sata, a podljev za nekoliko dana.

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr