HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Naše knjige


O autoru knjiga

Mr. sc. Duško Maletić, dr.med. kirurg specijalist od 1984. godine te specijalist urologije od 1988. godine, s više od trideset godina iskustva u području kirurgije, autor je nekoliko stručnih publikacija iz medicinskih područja u kojima je aktivan.
Osim što je kao autor ovih publikacija jako cijenjen među kolegama, mr. sc. Duško Maletić je aktivan i kao edukator iz navedenih područja te više puta godišnje održava edukativne seminare za kolege doktore iz svih dijelova Europe.1. Estetske operacije i tretmani - Primjeri iz prakse i mogućnosti: Maletić, izdanje 2014.god.

Estetske operacije i tretmani - Primjeri iz prakse i mogućnosti: MaletićOva knjiga je treće, prošireno izdanje naših publikacija o estetskim operacijama i tretmanima. Dr. Duško, dr. Ines i dr. Ana Maletić, autori su ove knjige.

Uz estetske operacije, čitaoce se pobliže upoznaje i s manje invazivnim procedurama vezanim uz primjenu lasera, radiofrekventnih valova, filera hijaluronske kiseline, botulinum toxina itd.

Uz opise procedura: priprema za pojedini zahvat, opisa zahvata, oporavka, u knjizi su i brojni primjeri slika pacijenata iz poliklinike dr. Maletić prije i nakon zahvata.

VIRTUALNA KNJIGA - hrvatski jezik
VIRTUALNA KNJIGA - engleski jezik
VIRTUALNA KNJIGA - talijanski jezik


2. Atlas estetskih operacija: Maletić, izdanje 2009. god.

Atlas estetskih operacija: MaletićU knjizi "ATLAS ESTETSKIH OPERACIJA" koju su napisali dr. Duško Maletić i dr. Ines Maletić, vlasnici Poliklinike Maletić, možete pronaći informacije o estetskim zahvatima koji se vrše u Poliklinici.
 
Svaki zahvat je popraćen i crtežima pomoću kojih se jasno objašnjava tehnika svakog zahvata.
 
Pregled sadržaja ovog atlasa možete pronaći ovdje.

3. Estetska kirurgija: Maletić, izdanje 2001. god.

Estetska kirurgija: MaletićDr.sc. Maletić i dr.med. Ines Maletić rade kao čvrsti tandem već dugi niz godina. Profesionalni nemir i entuzijazam vode ih sve dalje u zahtjevnim standardima koje primjenjuju u svom radu. Rezultat toga je ova publikacija.

Ilustriran pažljivo odabranim fotografijama, ovo je razumljiv i pitak kompendij koji odgovara na osnovna pitanja o estetskim zahvatima na tijelu.

Autori nas na jednostavan način vode kroz knjigu razjašnjavajući osnovne pojmove, upućujući nas u tajne stručne terminologije i jasno opisujući zahvate koji su standardi u suvremenoj estetskoj kirurgiji. 4. Važno za muškarce: Maletić, izdanje 2001. god.

Važno za muškarce: MaletićDr.sc. Duško Maletić sa suradnicima je napisao ovu knjigu koja se bavi najčešćim tegobama kod muškaraca nakon četrdesete.

Knjiga predlaže i niz mogućnosti koje stoje na raspolaganju muškarcima ukoliko žele ukloniti neki od estetskih ili zdravstvenih problema.

U prvom dijelu govori se o andro-pauzi ili muškom klimakteriju koji traje između 5 i 15 godina, a u drugom dijelu riječ je općenito o kirurgiji i estetskoj kirurgiji s prikazima dvadesetak estetskih kirurških zahvata, najtraženijih među muškom populacijom.
5. Estetska kirurgija - Primjeri iz prakse i mogućnosti: Maletić, izdanje 2004. god.

Estetska kirurgija - Primjeri iz prakse i mogućnosti: MaletićOva knjiga dr.sc. Duška Maletića zasigurno će poslužiti ljudima koji su kritični prema sebi, svjesni vremena kao nepobitnog čimbenika u našim životima koji ostavlja trag na našem vanjskom izgledu. 

Čitateljima će poslužiti da prošire vidike iz zdravstvene kulture te da možda u pojedinim opisanim zahvatima prepoznaju svoje nedostatke ili eventualno buduće zadovoljstvo ukoliko se odluče podvrći takvom zahvatu.
Autori nas vode kroz knjigu i tumačenjima osnovnih pojmova upućuju u stručno nazivlje te jasno opisuju zahvate uvriježene u suvremenoj estetskoj kirurgiji. Istovremeno, potanko opisuju postupke prilikom prijema u kiruršku ustanovu, administrativne zahtjeve, vrstu laboratorijske obrade koja je preduvjet za kirurške zahvate, odabir anestezije, tijek zahvata, a naposljetku iskreno izlažu pojavnosti i način liječenja mogućih komplikacija.6. Transplantacija kose FUE metodom: Maletić, izdanje 2013. god.

Transplantacija kose FUE metodom: Maletić
S obzirom na stoljetna nastojanja da se uspori opadanje kose, odnosno da se povrati njen rast na mjestima gdje je nema, ova tema zaslužuje veliku pozornost.

Mnogi ljudi koji žele svoj problem gubitka kose i ćelavosti trajno riješiti, trebali bi naći odgovore na sva pitanja u ovoj knjizi dr.sc. Duška Maletića koji detaljno objašnjava svaki korak tretmana, a dr. med. Ana Maletić uspješno provodi liječenje.
Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr