HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Laserom potpomognuta liposukcija podbratka i lasersko zatezanje kože donje trećine lica i vrata

Zašto i kada se radi liposukcija podbratka i zatezanja vrata? Razlog tome je jedna 'bolest' od koje svi patimo: gravitacija. Ona i na nama s godinama ostavlja tragove ­ koža se opušta i sve više spušta. U mlađoj dobi načelno nemamo masnoće u podbratku, ali zato imamo u jagodicama i lice ima krasan oblik. To se nažalost vremenom mijenja – napućene jagodice nestaju, a podbradak nastaje, k tome povlači za sobom i donju trećinu kože lica, dio lica na prijelazu lica u pravcu vrata, u području mandibule, takozvani „jaw line“.

Dr. Duško Maletić je osobno razvio metodu laserom potpomognute liposukcije podbratka s laserskim zatezanjem kože donje trećine lica i vrata i predstavio je 2012. godine na kongresu u Parizu. Metoda se pokazala dobrom i uspješnom tako da nas ­ Polikliniku Maletić ­ od 2012. godine redovito posjećuju stručnjaci iz cijeloga svijeta da bi vidjeli kako dr.Duško Maletić izvodi ovaj zahvat. Estetski kirurzi ovaj zahvat sve više primjenjuju, a zadovoljni pacijenti preporučuju dalje.

Ova metoda se preporuča kod svake osobe koja ima vidljivu nakupinu masnog tkiva u području podbratka i kod koje je koža u donjoj trećini lica i vrata primjetno opuštena, no ne toliko da je potrebno napraviti face lifting. Ova metoda se također preporuča pacijentima koji se ne žele odlučiti na 'velik' zahvat. Face lifting ipak ostavlja nekoliko ožiljaka – ova metoda ne, jer nije u toj mjeri invazivna.
Za ovu je operaciju dovoljna lokalna tumescentna anestezija – nakon davanja iste kirurg na sredini brade i sa svake strane uški, ispod resice, radi rupice promjera 1.5 do 2 mm; ti su otvori potrebni za uvođenje laserskih fibera kojima se ide ispod kože podbratka i otapa višak masnog tkiva. Također se s istim laserom potkožno zateže koža u donjoj regiji lica. Zahvat je bezbolan. Pacijent može istog dana napustiti Polikliniku Maletić. Potrebno je nositi kompresivni steznik oko vrata i lica i to cijeli dan i noć, narednih četiri do pet dana.

Za tri do šest mjeseci nakon zahvata vidi se krajnji rezultat ove izuzetno kvalitetne metode zatezanja lica.Primjeri prije i poslije tretmana:

Laserom potpomognuta liposukcija podbratka: prije tretmana Laserom potpomognuta liposukcija podbratka: poslije tretmana


Laserom potpomognuta liposukcija podbratka: prije tretmana Laserom potpomognuta liposukcija podbratka: poslije tretmana

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr