HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Transplantacija las s FUE metodo


Kot pravi voditeljica oddaje Patricija Levak v oddaji Dobro jutro Hrvaška, dr. Ana Maletić ne samo da izgleda mladostno, ampak je res mlada in je najboljši dokaz, da so tudi mladi zdravniki lahko zelo uspešni.



Dr. Ana Maletić se je posvetila estetski kirurgiji in transplantaciji las. Obiskuje res vse pomembne kongrese ne glede na to, kje so na svetu, in tudi sama predava in razlaga kolegom, kaj vse je doseženo na tem področju. Obenem je edini hrvaški član Mednarodnega združenja za kirurgijo in transplantacijo las ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Gospa Maletićeva je seznanjena z vsemi dosežki v stroki, sodi pa med tiste zdravnike, ki vedno zmorejo še malo več kot to. Za pacienta bo storila vse, kar je v njenih močeh, da bo razumel postopek in imel realna pričakovanja. Za paciente in za svojo ekipo kaže neskončno potrpežljivost in razumevanje, kar se najbolj kaže pri posegih, kot je ta.

V času priprav za transplantacijo las in v času samega posega je zelo pomembna usklajenost članov ekipe. In ker so zdravnica in medicinske sestre mlade, jim ni problem ure in ure biti sklonjen nad pacientom in s filigransko preciznostjo obdelovati folikule, manjše od enega milimetra. Ob vsem še uživajo v svojem delu, kar se čuti v ozračju, ki prevladuje v kirurški dvorani in se seveda vidi v samem rezultatu.

Zadovoljni pacienti dr. Ane Maletićeve so najboljše priporočilo. Obiščite Polikliniko Maletić v Zagrebu in Daruvarju, spoznajte dr. Ano Maletić, ostale zdravnike in ekipo medicinskih sester in preberite v Knjigi vtisov, kaj pravijo pacienti, ter si oglejte fotografije.

Več informacij tukaj.



Povratak

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr