Estetska kirurgija ustnic

Ustnice so zelo pomemben estetski del obraza. Njihova polnost prispeva k vtisu senzualnosti in poudarja žensko lepoto.

Klasične operacije povečanja ustnic so danes skorajda zapuščene. Ponavadi se vse korekcije opravljajo z injekcijsko aplikacijo hialuronske kisline. Poseg je ambulantni, opravlja se v blok anesteziji ali samo z anesteziološko kremo. Rezultat se mora periodično, odvisno od apliciranega sredstva, obnavljati s ponovnimi injekcijami. Rezultati so vidni takoj, priporoča se krajši čas ne kaditi in ne poljubljati se, dokler se aplicirano sredstvo ne utrdi v tkivu.

Za daljši rezultat se dela lipofiling ustnic. Maščobno tkivo se vzame iz donatorske regije (ponavadi iz trebušne stene), obdela in v obliki injekcije transplantira v ustnico. Tu se zmeraj mora iti v hiperkorekcijo, ker bo organizem del maščobnega tkiva prepoznal kot svoje in ga resorbiral. Da bi rezultat bil trajen, potrebno je vsaj še enkrat ponoviti postopek - ponavadi čez tri mesece. Na tak način se bo dobil dolgoročen in naraven rezultat.

Poseg se opravlja v regionalni lokalni anesteziji, potem pa se pacientka odpušča na hišno nego. Do zmanjšanja otekline in možnosti izhoda v javnost je ponavadi potrebno približno en teden.

 


Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija

Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija Poliklinika Maletić: Povečanje prsi, venska kirurgija, transplantacija las, liposukcija

Estetska kirurgija usana: prije tretmana Estetska kirurgija usana: poslije tretmana

  

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr