HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Transplantacija obrva

Popunjavanje obrva već je nekoliko godina trend u svijetu, jednostavno jer su punije prirodne obrve lijepog oblika opet u modi. Jedina trajna i uspješna metoda je transplantacija dlačica.

Transplantacija obrva je zahvat koji postaje sve popularniji u estetskoj kirurgiji. Kada su obrve neprimjerene debljine i punoće one utječu negativno na izgled lica, a razlog tome može biti nasljedni faktor odnosno genetski uvjetovan, ili su obrve pretanke zbog dugotrajnog čupanja, a postoje i traume i kao posljedica toga ožiljci. Prije transplantacije obrva obavljamo razgovor s pacjentom, neizostavan i detaljan pregled, procjenu zdravstvenog stanja, te zacrtavamo željeni izgled obrva.

U Poliklinici Maletić transplantaciju obrva radimo FUE metodom, što znači da s donorske regije - uglavnom je to zatiljni dio vlasišta, ali mogu biti i drugi dijelovi tijela - specijalnim mikro instrumentima uzimamo folikularne jedinice, i to jednu po jednu, te ih implantiramo u područje obrva. Na ovaj način transplantiranja dobivamo prirodan izgled obrva i svakako trajno rješenje. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji i u potpunosti je bezbolan.

Nekoliko dana nakon zahvata na tretiranim regijama pacijent ima krastice, a dlake iz transplantiranih folikularnih jedinica najčešće ispadnu nakon desetak dana. Nove dlake počnu rasti 15 do 16 tjedana nakon zahvata. Transplantirane dlake rastu u dužinu kao što su rasle na mjestu od kud su uzimane, te je potrebno šišanje, no često se nakon nekog vremena prilagode novom staništu te šišanje više nije potrebno.Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr