HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

IZBJELJIVANJE GENITALNE REGIJE

Estetski tretmani genitalnog područja sve su popularniji, pa tako uz već uobičajene zahvate smanjenja malih stidnih usana, povećanja velikih stidnih usana i pomlađivanja rodnice kod žena, zatim produženja i podebljanja spolovila kod muškaraca, te trajnog uklanjanje dlačica s genitalnog područja sve više se traži i izbjeljivanje ove regije.
 

Kao posljedica uobičajenih postupaka uklanjanja dlačica s genitalnog područja tamnija boja kože ove regije odnosno hiperpigmentacija postala je vidljivija kod žena i kod muškaraca.
 

Najbolji i najsofisticiraniji način za uklanjanje hiperpigmentacije su laserske metode. Kako mi imamo veliko iskustvo u radu s laserima, koristimo ih i za rješavanje hiperpigmentacije. Naš Q Switch laser ne oštećuje kožu, već samo nježno uklanjanja pigmente odnosno izbjeljuje tamnije regije. Za vrijeme zahvata tretirano područje hladi se specijalnim uređajem koji ispuhuje hladan zrak točno na mjesto djelovanja lasera, tako da tretman nije bolan. Kako bi se hiperpigmentacija uklonila, potrebno je ponoviti tretman nekoliko puta u razmacima od tri do četiri tjedna.
 

Valja napomenuti da je Poliklinika dr. Maletić ujedno i edukacijski centar za laserske tretmane – nas posjećuju liječnici iz cijelog svijeta da bi vidjeli kako se rade pojedini laserski zahvati. Naši su liječnici stručnjaci u radu s laserom, tako da smo našoj bogatoj ponudi laserskih zahvata dodali i ovaj sve popularniji tretman.

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr