HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Poliklinika Maletić ZagrebProstori Poliklinike Dr. Maletić u Zagrebu            Poliklinika Dr. Maletić u Zagrebu

Prostori Poliklinike Dr. Maletić u Zagrebu            Poliklinika Dr. Maletić u Zagrebu

Prostori Poliklinike Dr. Maletić u Zagrebu            

Došlo vrijeme za proslavu obljetnice…prošlo je 20 godina. 19. listopada 2017. obitelj Maletić je sa svojim timom sestara, poslovnim suradnicima i novinarima proslavila dva desetljeća postojanja Poliklinike Maletić u Daruvaru i otvorenje nove Poliklinike Maletić u Zagrebu, na adresi Medveščak 23/1. Uz liječnike Poliklinike svoje su druženje i iskustvo s njima prokomentirali Sanja Vejnović, naša slavna i lijepa glumica, i dr. Ivan Fistonić koji se prisjetio studentskih dana provedenih s dr. Duškom Maletićem. NOVA TV snimila je tom prilikom prilog, a snimljeno je i niz fotografija koje najbolje ilustriraju kako je tekla proslava.

Slike govore više od riječi… dopustite da tome dodamo priču obitelji Maletić i da vas provedemo kroz dva desetljeća rada i povijesti Poliklinike Maletić.
Bili su među začetnicima estetske kirurgije - jednu od prvih poliklinika za estetsku kirurgiju u Hrvatskoj osnovali su supružnici dr. Duško Maletić, specijalist kirurgije i urologije i dr. Ines Maletić, specijalist anesteziologije i reanimatologije prije 20 godina u Daruvaru - Poliklinika dr. Maletić. Kasnije im se pridružila i kćerka, dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. 2016. godine otvorili su još jednu Polikliniku za estetsku kirurgiju i laserski centar u Zagrebu – jednako dobro opremljenu po najvišim svjetskim standardima estetske kirurgije.


Kako je napredovala medicinska znanost i tehnologija, tako je i Poliklinika Maletić obnavljala opremu, uvodila revolucionarne metode operiranja i nove tretmane. 2002. godine upravo je u toj Poliklinici dr. Duško Maletić prvi u Hrvatskoj transplantirao mast u područje lica i tijela i prvi je u Hrvatskoj aplicirao botulinum toxin u pazušne regije kao terapiju protiv znojenja. Od 2003. godine u Poliklinici se koriste specijalne vibrirajuće sonde za vibroliposukciju – opet kao prva u Hrvatskoj. Nadalje je prva 2004. godine predstavila hrvatskoj publici ugradnju APTOS niti u lice, da bi 2008. godine liječnici Poliklinike Maletić opet kao prvi u Hrvatskoj laserski tretirali prekomjerno znojenje u pazušnim regijama, laserom operirali vene na nogama i radili lasersku lipolizu. Poliklinika Maletić je predvodnik i na području pomlađivanja lica: 2015. godine su prvi u Hrvatskoj radili 4D lasersko pomlađivanje lica - potpuno bezbolno, bez anestezije i s izuzetnim rezultatima po kožu lica.


Naravno da su u ovom poslu uspješni samo oni koji drže korak s vremenom i napretkom; zato liječnici Poliklinike Maletić redovito posjećuju kongrese estetske kirurgije – i to po cijelom svijetu, gdje i sami drže predavanja i predstavljaju kolegama rezultate postignute u svojoj klinici. Iskustvo i rezultati nakon laserskih estetskih zahvata nisu ostali nezamijećeni, pa je Poliklinika Maletić 2008. godine dobila status edukacijskog centra LAHA (Laser and Health Academy), akademija za obuku liječnika iz područja laserskih estetskih zahvata. Tako Polikliniku Maletić posjećuju kirurzi iz cijelog svijeta, provode po nekoliko dana u Daruvaru ili u Zagrebu i promatraju kako se radi laserska lipoliza, lasersko uklanjanje prekomjernog znojenja u pazušnim regijama, laserska operacija vena na nogama, lasersko pomlađivanje lica i drugi zahvati iz estetske kirurgije.


Ekipa liječnika neprestano istražuje, bilježi svoje rezultate i razvija nove tehnologije – tako je dr. Duško Maletić razradio lasersku metodu zatezanja donjeg dijela lica - jaw linea – i Maletić metodu pomlađivanja laserom. Njihov se rad pročuo, dolaze pacijenti iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Italije, a i mnoga poznata hrvatska imena. Među njima je i Sanja Vejnović, koju mnogi poznaju s filmskog platna i malih ekrana. Divna, uvijek nasmijana žena upoznala je obitelj Maletić 2014. godine i od tada je brigu o svojoj koži prepustila njihovim spretnim rukama. Nemojmo zaboraviti da je gospođa Vejnović među najljepšim ženama svijeta iznad 40 godina…tako kažu Amerikanci, a i mi se tome pridružujemo. Čestitke, draga Sanja!Tradiciju pionira u estetskoj kirurgiji nastavlja i mlada dr. Ana Maletić – vodi centar za transplantaciju kose u Poliklinici Maletić i jedini je liječnik iz Hrvatske koji je primljen u Svjetsko udruženje liječnika koji se bave transplantacijom kose (ISHRS - International Society of Hair Restauration Surgery).


Svoje iskustvo liječnici Poliklinike Maletić žele podijeliti s drugim stručnjacima i svojim pacijentima – svoje su znanje i iskustvo izložili u šest knjiga o estetskoj kirurgiji. Tri knjige obrađuju sve estetske zahvate, dok je jedna posvećena estetskoj kirurgiji muškaraca, zatim jedna govori o transplantaciji kose,a jedna je atlas estetskih zahvata. Najnovija knjiga nosi naslov Estetske operacije i tretmani i prevedena je i na engleski jezik.


Upoznajte i Vi Polikliniku Maletić. Nazovite i dođite na neobvezan razgovor i savjetovanje u Zagreb ili Daruvar.
Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr