HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Tema 1: OBRVE


Dosta vam je iscrtavanja obrva ili trajne šminke? Transplantacijom do trajnog rješenja za oblikovanje obrva!

Nakon dugogodišnjeg trenda tankih obrva i čupanja dlačica mnogi od nas izgubili su prirodan volumen i oblik obrva. Osim namjernog uklanjanja, obrve se mogu prorijediti i uslijed nekih bolesti ili im izgled može biti narušen ožiljcima nakon traume ili drugih estetskih operacija (npr. brow lift).

Svakodnevno crtanje ili trajna šminka obrva način su na koji mnoge žene vraćaju oblik, jer su njihove obrve trajno izgubljene. Obrve imaju i zaštitnu funkciju. Štite oči od prašine, znoja, vode, a u estetskom smislu upotpunjuju izgled lica.
Želite li trajni rezultat za povratak oblika i gustoće vaših obrva tada bi transplantacija mogla biti rješenje za vas. U ovom blogu upoznat ćemo vas sa najvažnijim podacima o ovom tipu operacije.
 

OBRVE SE OBLIKUJU VAŠOM KOSOM

Transplantacija obrva temelji se na istom principu kao i transplantacija kose. Folikularne jedinice uzimaju se sa vlasišta te se pažljivo usađuju kako bi se postigla odgovarajuća gustoća i oblik. Ova tehnika zahtjeva vještinu i iskusnog kirurga kako bi se postigao odličan rezultat. Svaki presadak mora se precizno usaditi prateći smjer i kuta rasta postojećih dlaka obrva, kako bi se dobio što prirodniji oblik koji najbolje odgovara vašem licu.
 

DO KONAČNOG REZULTATA POTREBNO JE ODREĐENO VRIJEME

Transplantacija obrva daje trajan rezultat, ali je do njega potrebno određeno vrijeme . Početna kontura i rast očekuju se za 3-4 mjeseca, a konačan rezultat za 10-12 mjeseci.


TRANSPLANTIRANE OBRVE MOGU SE OBLIKOVATI

Transplantirane obrve mogu se oblikovati kao i prirodna kosa. Nakon početnog razdoblja moći ćete šišati i oblikovati vaše obrve, nanositi šminku i bojiti ih. Transplantirane obrve daju vam slobodu ponovnog oblikovanja po vašoj želji.

Prvi korak do gustih i prirodnih obrva je kontakt i dogovor pregleda u Poliklinici Maletić gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o zahvatu i saznati je li transplantacija obrva rješenje za vas.

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr