HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Cutting Edge, New York, prosinac 2019. god.

Jedan od najboljih kongresa estetske kirurgije koji se održava svake godine. Naša Dr. Ana Maletić posjećuje važne skupove, nekada kao predavač, a nekada kao dio publike. Ako želite znati što se u svijetu estetske kirurgije događa, morate biti prisutni. Na kongresu je imala veliku sreću i čast sresti Dr. Foada Nahaia, veliko ime u struci, čije je knjige čitala još kao srednjoškolka.
 

Dr. Ana Maletić, dr. Foad Nahai
Dr. Ana Maletić
 
ISHRS, Bankog, studeni 2019. god.

Dr. Ana Maletić ne propušta godišnji sastanak i kongres krovnog svjetskog udruženja koje okuplja najbolje liječnike koji se bave transplantacijom kose - ISHRS. U sklopu kongresa održala se i radionica na kojoj su se razmjenjivala iskustva vezana za transplantaciju kose. Puno toga korisnog se vidi i nauči, a krasno je i sresti kolege…
 

Dr. Ana Maletić, dr. Jean M. Devroye (Belgium)
Dr. William Rassman (USA), dr. Ana Maletić

Dr. Ana Maletić
Dr. Ana Maletić
Dr. Ana Maletić
Najprestižniji svjetski kongres za područje estetske kirurgije održava se svake godine u New Yorku. Liječnici iz cijelog svijeta pripremaju se dugo za taj događaj – pišu radove o svojim dostignućima i iskustvima i predstavljaju to svojim kolegama. Dr. Ines i dr. Dušan Maletić također su bili na tom važnom događaju, jer mi u Poliklinici Maletić imamo standarde i tehnike u rangu s najboljim klinikama estetske medicine u svijetu i ponosni smo na svoje odlične rezultate i zadovoljne klijente.

Kongres estetske kirurgije u New Yorku

Naša dr. Ana Maletić prati za svoje klijente što se događa na svjetskom tržištu ljepote – tako je bila od 10. do 14. listopada 2018. godine i u Hollywoodu gdje se ove godine održavao svjetski kongres liječnika koji se bave transplantacijom kose (ISHRS - International Society of Hair Restauration Surgery). U holivudskom stilu, na zvijezdama su bila ispisana imena najboljih svjetskih liječnika koji se bave transplantacijom kose, naravno je među njima bilo i ime naše doktorice koja je jedina iz Hrvatske član ovog prestižnog udruženja. Čestitke dr. Ana!!!
 


Naši liječnici bili su na međunarodnom laserskom skupu, koji se ove godine održavao u Portorožu. Poliklinika dr. Maletić je edukacijski centar za LAHA (laser and health academy) za laserske estetske operacije i zahvate. Dr. Ana Maletić je kao pozvani predavač održala 2 predavanja, predstavila rezultate naše Poliklinike na preko 2000 pacijenata koji su kod nas radili liposukciju i lasersku lipolizu, te govorila o laserskoj transplantaciji kose, frenuloplastici i tretmanu aktivnih akni.


Liječnici Poliklinike Dr. Maletić na međunarodnom laserskom skupu u Portorožu
Liječnici Poliklinike Dr. Maletić na međunarodnom laserskom skupu u Portorožu
Liječnici Poliklinike Dr. Maletić na međunarodnom laserskom skupu u Portorožu
Liječnici Poliklinike Dr. Maletić na međunarodnom laserskom skupu u PortorožuKao i mnogi drugi stručnjaci, ni liječnici ne smiju stajati na mjestu. Što to znači? Da se u medicini ne možete osloniti na podatke od jučer i na to što ste do sada naučili. Medicinska znanost vrtoglavo napreduje, na tržištu se pojavljuju novi uređaji, kolege razvijaju fenomenalne metode i postižu neviđene rezultate. Stoga, ako želite znati što su medicinari diljem svijeta postigli, što se pokazalo kao manje učinkovito, a što je polučilo senzacionalni rezultat, morate putovati, poslušati izlaganja kolega, naći se s njima u stankama i razgovarati o tome što tko radi. A, ako ste sami nešto postigli, onda i vi održite predavanje i s ponosom predstavite kolegama što se radi u Poliklinici Maletić u Zagrebu i Daruvaru.

20. godišnji svjetski kongres IMCAS – International Master Course on Aging Science https://www.imcas.com/en – Međunarodni skup stručnjaka s područja znanosti o starenju takav je skup. Ove su se godine u Parizu okupila 9245 sudionika iz gotovo svih zemalja svijeta s preko 240 znanstvenih i 740 stručnih izlaganja, u organizaciji je sudjelovalo 43 stručnih i znanstvenih međunarodnih udruženja i instituta, a obrađivale su se teme s područja dermatologije, plastične kirurgije i estetskih znanosti. Kako dr. Ana Maletić zna od kolike je važnosti čuti i vidjeti što se događa u struci i ona je od 1. do 3. veljače 2018. godine bila u Parizu i za svoje pacijente sakupljala podatke i poslušala što je novo u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. I imala je i ona nešto za reći: svojim je kolegama izložila rezultate metoda laserskih estetskih operacija, laserske lipolize i liposukcije te laserskog zatezanja kože – metode razvijene u Poliklinici Maletić. Rezultati su izvrsni, pacijenti zadovoljni – dakle, zašto ne podijeliti svoja iskustva sa svijetom?


Dr. Ana Maletić na svjetskom kongresu IMCAS – International Master Course on Aging Science
Dr. Ana Maletić na svjetskom kongresu IMCAS – International Master Course on Aging ScienceDr. Ana Maletić već je posjetila sljedeći kongres. Za liječnika je sudjelovanje na svjetskim kongresima od iznimne važnosti, jer se tamo s kolegama izmjenjuju iskustva s područja najnovijih dostignuća u toj grani medicine – ovoga puta to su bili stručnjaci koji se bave transplantacijom kose ISHRS-a (International Society of Hair Restauration Surgery). Skup se ove godine održao u Pragu.


Dr. Ana Maletić na kongresu International Society of Hair Restauration Surgery u Pragu
Dr. Ana Maletić na kongresu International Society of Hair Restauration Surgery u Pragu
Dr. Ana Maletić na kongresu International Society of Hair Restauration Surgery u Pragu
Dr. Ana Maletić na kongresu International Society of Hair Restauration Surgery u Pragu
Dr. Ana Maletić na kongresu International Society of Hair Restauration Surgery u PraguSvjetski eksperti za FUE transplantaciju kose dva dana su zajedno radili u gradiću Polanica Zdroj u Poljskoj. Naša dr. Ana Maletić također je prisustvovala skupu.


Svjetski eksperti za FUE transplantaciju kose
Svjetski eksperti za FUE transplantaciju kose
Svjetski eksperti za FUE transplantaciju kose
Svjetski eksperti za FUE transplantaciju kose


Dr. Duško i Ines Maletić na kongresu IMCAS Asia

Dr. Ines Maletić i dr. Duško Maletić bili su na jednom od najvećih svjetskih kongresa estetske medicine - IMCAS Asia, koji se održavao na Baliu.

Dr. Duško i Ines Maletić na kongresu IMCAS Asia
 

Dr. Duško Maletić je održao predavanje o laserskoj metodi podizanja dojki koja je postala revolucionarna metoda, a osmišljena je upravo u Poliklinici Maletić.


Dr. Duško Maletić održava predavanje o laserskoj metodi podizanja dojki

 
Lasersko podizanje i smanjenje dojki


Dr. Ana Maletić održava predavanje o laserskom podizanju i smanjenu dojki

Kao pozvani predavači na laserskoj akademiji, liječnici obitelji Maletić predstavili su odlične rezultate u laserskom podizanju i smanjenju dojki. Ovo je revolucionarna metoda koja je sve oduševila, a upravo je u Poliklinici Maletić osmišljena.

Dr. Ana Maletić na laserskoj akademiji. Tema je bila lasersko podizanje i smanjenje dojki.

Svjetski kongres estetske medicine u Parizu


Dr. Ana Maletić je na jednom od najvećih svjetskih kongresa estetske medicine u Parizu održala predavanje i predstavila odlične rezultate poliklinike Maletić.


Dr. Ana Maletić na svjetskom kongresu estetske medicine u Parizu
Kongres u Las Vegasu

Dr. Ana Maletić u Las Vegasu je kao jedini član ovog društva iz Hrvatske sudjelovala na svjetskom godišnjem sastanku i kongresu liječnika koji se bave transplantacijom kose.Dr. Ana Maletić na kongresu o transplantaciji kose u Las Vegasu


Dr. Bradley R. Wolf, USA
Dr. Walter P. Unger, USA
Dr. Ana Maletic, Croatia
Dr. Robert Jones, Canada

Dr. Ana Maletić na kongresu o transplantaciji kose u Las Vegasu

Dr. Chiara Insalaco Dr. Ana Maletic
Dr. Sanusi H. Umar

Dr. Ana Maletić na kongresu o transplantaciji kose u Las Vegasu

Dr. Mauro Spreanzini, Brazil
Dr. Ana Maletic, Croatia

Dr. Ana Maletić na kongresu o transplantaciji kose u Las Vegasu

Dr. Ana Maletic, CroatiaŽelite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr